pondělí 4. srpna 2014

Emma Stone taught Woody Allen how to text

Díky dnešním zprávám jsme si pomysleli: "Panebože, Emma Stone, jsme si souzeni být BFFFFFFFFFF," jelikož jsme zjistili, že herečka učila slavného režiséra Woodyho Allena smskovat.

Stone účinkuje v nedávno vydaném Allenově filmu "Magic in the Moonligt," který se odehrává ve 20. letech minulého století. I přes dlouhou dobu, do které je děj filmu zasazený, se nedá uniknout dnešním technologiím. Allen (78) je pověstný svou averzí k technologii, až teprve nedávno si pořídil iPhone, do kterého, jak prozradil New Yorku Observer, jeho asistent vložil spoustu jazzových alb. Allen rád poslouchá se sluchátky, když cestuje.

"Technika jde mimo mě," řekl. "Nemám ani word. Pořád mám svůj psací stroj, přenosnou Olympii."
I přes Allenovo naléhání je jeho smartphone výhradně určen k jazzu a telefonátům, Emma Stone ho ale nějakým způsobem přesvědčila, aby na malé klávesnici naťukal i pár slov.

Začněte se sázet o to, jaký je podle vás Allenův oblíbený smajlík (emoji). Když na to vlastně přijde, vsaďte se raději o to, jak si myslíte, že vyslovuje slovo "emoji."

Bohužel to pravděpodobně nikdy nezjistíme, pokud to ovšem nevyjde z pusy - nebo malé dotykové obrazovky - samotného Allena. Jak říká: "Kouzla bohužel neexistují ... Ani tu nejsou žádní duchovní."
Uh, spoiler? Ale no tak.

Magic in the Moonlight (Kouzlo měsíčního svitu) v českých kinech od 7. srpna.

© Překlad emmastone-hq.blog.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat