pondělí 1. června 2020

LOUIS VUITTON

Oscarová herečka Emma Stone uzavřela smlouvu v hodnotě až 10 milionů dolarů, aby se stala novou tváří LVMH značky Louise Vuittona.


O novou spolupráci s touto luxusní značkou se jednalo už přes rok a až nyní se herečka upsala na dva roky.

Spolupráce bude zahrnovat televizní a tiskové reklamy po celém světě a herečka bude nosit jejich róby na červeném koberci. Podle zdroje LVMH usiloval o Emmu už skoro rok, ta byla zpočátku váhavá, ale nakonec souhlasila, že bude tváří značky dva roky a dostane za to zaplaceno 6 až 10 mil. dolarů. Pro zajímavost, francouzský módní dům takhle před třemi lety pronásledoval Emmina kolegu Ryana Goslinga, ale ten Louis Vuitton odmítl s tím, že neuzavírá smlouvy.

Před Emmou byla v roce 2015 tváří značky švédská herečka Alicia Vikander. Mezi další hvězdy, kteří se objevily v kampaních módního domu, patří například Diane Kruger, Uma Thurman, Gisele Bündchen, Pharrell Williams, Scarlett Johansson, Kanye West, Angelina Jolie, Muhammad Ali a Michelle Williams.

Emma už byla v minulosti tváří kosmetické značky Revlon, tohle je ale vůbec poprvé, co je ambasadorkou takhle významného módního domu.


Žádné komentáře:

Okomentovat