sobota 13. srpna 2016

FAMILY

Pokud si říkáte: "Ale Roxy, tenhle článek tady už je," máte pravdu, ale já jsem z těch velice nepravidelně objevujících se novinek poněkud bezradná a tak jsem se ve volném čase chtěla pustit do doplňování různých informací. V původním článku o Emmině rodině jsou akorát fotky, tak jsem tam začala připisovat info a pak jsem si řekla, že bych to mohla znovu publikovat, protože tam by si toho stejně nikdo nevšiml a pár lidí by tohle určitě mohlo zajímat. Takže tady je to málo, co se mi podařilo najít, ono o Emmině rodině popravdě moc veřejně dostupného není, což je pro ně jedině dobře.

OTEC: Jeff Stone
Emmin otec pracuje jako podnikatel, je zakladatelem a výkonným ředitelem Summit Builders, obchodní stavební firmy, sídlící ve Phoenixu. Z jeho strany má Emma švédské kořeny - její pra-pradědeček emigroval do Ameriky přes Ellis Island, kde si pak poangličtil příjmení na "Stone" (původně "Sten"). Společně s rodiči Emma bydlela v areálu golfového hřiště Camelback ve Phoenixu. Poté, co Emmě svolili odstěhovat se do Hollywoodu, se Jeff párkrát objevil na premiérách Emminých filmů a akcích jako doprovod, naposledy tomu tak bylo v únoru 2015 na Film Independent Spirit Awards, kde byla Emma nominovaná v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli za svůj výkon ve filmu Birdman. Jinak se na veřejnosti s Emmou prakticky neobjevuje.

MATKA: Krista Stone
Emmina maminka Krista pracovala jako "máma v domácnosti." Z její strany má Emma německé, anglické, skotské i irské předky. Když bylo Emmě 14 let, pustila svým rodičům Power Pointovou prezentaci, ve které se je pokusila přesvědčit, aby ji nechali odstěhovat se do Hollywoodu, což vyšlo, a do LA se s ní přestěhovala i Krista. V roce 2008 jí zjistili rakovinu prsu, naštěstí se z ní o dva roky později vyléčila. Na tuto počest si nechali Emma, maminka, taťka i brácha vytetovat na zápěstí otisky ptačích nohou, které pro ně speciálně nakreslil Paul McCartney (Emmina a Kristy oblíbená písnička od The Beatles je "Blackbird" = kos). S mamkou má Emma jinak vynikající vztah, často jsou spolu někde viděné a Em si jí taky často zve na akce jako doprovod.

BRATR: Spencer Stone
Brácha Spencer je o dva roky mladší než Emma. Z jeho života vám toho moc nepovím, protože takové informace nejsou dostupné, ale postačí snad říct, že s Emmou mají skvělý sourozenecký vztah. Od doby, co se loni Emma přestěhovala z New Yorku zpátky do Los Angeles, spolu bydlí v pronajatém domě ještě ve společnosti Rena, čtyřletého zlatého retrívra (kterého Emma adoptovala s Andrewem Garfieldem). Stejně jako s Kristou, i se Spencerem tráví Emma spoustu času, často jsou spolu viděni ještě ve společnosti přátel, a i jeho s sebou Em bere na různé akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat