pátek 27. března 2020

How Emma Stone's Team Gets Her Red-Carpet Ready

Dnes tu mám nachystaný tenhle článek, který jsem tu chtěla mít už hodně dlouho (v rozepsaných ho mám už od roku 2016 :D), ale v posledních letech na to nebyl čas a taky jsem dost měla problém najít chuť. Teď mám obojí, tak se k němu konečně po takové době dostávám. V článku se tedy seznámíte s Emminým týmem (díky kterému vděčíme za veškeré fotky z příprav na akce <3) a taky se trochu dozvíte něco o přípravách na červený koberec.

Jak Emmu Stone připravuje na červený koberec její tým

Po více než 12 letech spolupráce, je Emmin tým jako "fakt skvělá rocková kapela," říká make-up artistka Rachel Goodwin. "Není to stejné, když jedna z nás chybí." Ve článku se dozvíte jejich rutinu během připravy na červený koberec, a jaké to je cestovat, jíst a vtipkovat s Emmou Stone.



1. KDE TO VŠECHNO ZAČALO

Daleko, daleko před Birdmanem, The Help nebo La La Land, Emma Stone byla pouhou teenagerkou, která hrála divnou šprtku Natalie v The House Bunny. A premiéra k tomuto filmu - kdy Emmě bylo 19 let - spojila jí a její tým vůbec poprvé. "Říkala jsem, že musíme nanést červenou rtěnku," vzpomíná Rachel Goodwin. "Do té chvíle byla dívkou se smokey-eye líčením a já si pamatuju, jak jsem byla přesvědčená, že bude vypadat úžasně. A taky že jo. Od začátku jsme věděli, že s touhle slečnou bude zábava."


2. VYBÍRÁNÍ OUTFITU

Kdybychom si představili všechny šaty, které bychom si mohli obléknout na noblesní události v našem to-se-nikdy-nestane snu, v podstatě by to byl každičký outfit, který Stone kdy nosila. "Všechno to začíná oblečením," říká stylistka Petra Flannery. "Jsem neustále na style.com a sleduju, co se nosí na přehlídkách. Na Emmě miluju, že jí móda baví, ráda riskuje." Stačí si vzpomenout na celosvětové propagační turné k filmu The Amazing Spider-Man 2 v roce 2014, kdy si Emma oblékla cokoliv, v jeden den stihla pánský oblek Saint Laurent (fotky), večer pak pro změnu romantickou žlutou róbu z ateliéru Versace (viz fotky výše). "Tým z Versace přiletěl do Londýna, aby se sám ujistil, že šaty sedí perfektně," vzpomíná Flannery. "Na tyhle momenty nedám dopustit."


3. PLÁNOVÁNÍ LOOKU

Protože nedbalý make-up a vyčesané vlasy úplně neladí s vybranou róbou, hned poté, co Flannery a Stone vyberou outfity na akci, Flannery poskytne zbytku týmu náhled. "Když dostanu nápad na účes, ukážu všem inspirační fotografie na svém iPadu, aby viděli, co mám na mysli," popisuje vlasová stylistka Mara Roszak. "Používáme hodně vizuální reference, načež proběhne milion konverzací o tom, jak to chceme udělat."


4. PŘÍPRAVY V PAŘÍŽI

Pokud máš strávit spoustu času s pár lidmi mezi čtyřmi stěnami, nejlépe by to mohlo být v Paříži. Jeden z nejoblíbenějších outfitů celého týmu je look z premiéry The Amazing Spider-Man z roku 2012 právě v tomto městě módy. "Tohle byl náš temný, filmový moment s tmavou rtěnkou a vlnami," říká Goodwin. "A Petra navlékla Emmu do těchto fantastických šatů od Gucci," vzpomíná Roszak. "Byly jsme tam pouze na 24 hodin, takže jsme zaplnily naši místnost moučníky - Em v Paříži miluje jedno palačinkové místo, Breizh Café v Le Marais - a během příprav si to skvěle užily," dodává Goodwin.


5. OBJEVOVÁNÍ MEZINÁRODNÍ KUCHYNĚ

Je hrozně jednoduché se zašít v hotelovém pokoji, když jste na vyčerpávajícím turné filmových premiér. Ale tenhle tým se nebojí podívat do ulic a hledat dobré jídlo. "Já jsem takový průvodce celé skupiny. Kamkoliv jedeme, musím najít místo, kde se najíst," říká Goodwin. "Třeba v Singapuru jsem projela všechny nejlepší stánky s jídlem, abych našla hainanské kuře. A na jedné zastávce v Hamburku jsme jedli wafle a hned po nich si dali vídeňský řízek. Hrozně mě baví vodit je po všech těch skvělých místech."


6. JAK ZŮSTAT PŘÍČETNÝM

"Už jsme procestovali svět tak desetkrát," říká Goodwin, "takže tu byly chvíle, kdy jsme byli totálně vyčerpaní a chvíle, kdy jsme sršeli energií." Součástí je ale vždycky jedna věc: "Náš smysl pro humor," prozrazuje Flannery. "Milujeme skeče Saturday Night Live." "A vždycky se smíchem sledujeme zábavná videa na YouTube," dodává Roszak.


7. "WOW MOMENT"

Večer, kdy si Emma oblékla zelené šaty od Valentina na filmovém festivale v Benátkách, "byla noc, kdy jsme odhalili Emmin nový účes," vzpomíná Roszak. "O zkrácení délky jsme už nějakou dobu diskutovali. Bylo to jen o správném načasování, kdy bysme byli všichni spolu a Emma neměla naplánovaný žádný projekt. Byla z toho hrozně nadšená." "To byl perfektní okamžik, " souhlasí Flannery.

Petra Flannery ještě vzpomíná na jeden TEN moment. "Emma na Zlatých Glóbech 2015 patří mezi mé nejoblíbenější. Ten look na sebe přitáhl hodně pozornosti. Reakce jako: "Panebože! Emma Stone si na červený koberec vzala kalhoty!" Je mladá a ten look byl velmi svěží a moderní. Dokázala to, protože má v sobě hodně odvahy a důvtipu. Byl to skvělý moment. Pracujeme spolu už spoustu let, takže jsme si společně prošli vývojem. Když pracuju s někým, s kým mám takovouhle historii, je to daleko jednodušší a zábavnější, protože můžeme mnohem víc riskovat."

Žádné komentáře:

Okomentovat